foto
Praktijk voor Logopedie Naarden Bussum
.
Praktijkinformatie

De praktijk

home > De praktijk
Praktijkadres:
Herenstraat 63
1406 PA Bussum
tel (035) 69 303 53
www.logopedienaardenbussum.nl
info@logopedienaardenbussum.nl
Aangesloten bij:
NVLF nvlf beeldmerk
Hanenregister
Register Preverbale Logopedie

PraktijkDe praktijk voor Logopedie Naarden-Bussum is een groepspraktijk waar 4 logopedisten werkzaam zijn. Tezamen vormen we een allround praktijk. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor bijna al uw vragen op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor en afwijkende mondgewoonten. Iedere logopedist heeft hierin haar eigen aandachtsgebied(en), waardoor er verdieping en maatwerk in de diagnostiek en behandeling geboden kan worden.

kwal.register paramediciAls praktijk vinden wij het belangrijk dat wij kwaliteit bieden en transparant zijn in de zorg die we verlenen. We nemen dan ook regelmatig deel aan bij- en nascholing; hebben gezamenlijk overleg en nemen deel aan multidisciplinaire intervisie met andere paramedici. Alle vier de logopedisten zijn lid van de beroepsvereniging NVLF en staan geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreid netwerk in de regio.

Om u of uw kind zo goed mogelijk te begeleiden werken wij onder andere samen met huisartsen, medisch specialisten, paramedici, orthodontisten en tandartsen. Indien wenselijk onderhouden we contact met kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en scholen._________