foto
Praktijk voor Logopedie Naarden Bussum
.
We werken met vier logopedistes, wil je weten wie we zijn?

Het team

home > Het team
Praktijkadres:
Herenstraat 63
1406 PA Bussum
tel (035) 69 303 53
www.logopedienaardenbussum.nl
info@logopedienaardenbussum.nl
Aangesloten bij:
NVLF nvlf beeldmerk
Hanenregister
Register Preverbale Logopedie
In onze praktijk werken we met z’n drieën. We zijn een allround praktijk en u kunt voor praktisch alle logopedische klachten bij ons terecht.


Dorien Walbeek
Marleen van Laarhoven.
Fabienne Pieterson.

We zoeken een nieuwe collega!

Praktijk voor Logopedie Naarden-Bussum zoekt een enthousiaste logopedist

verhuizenOnze praktijk is al zo'n 25 jaar een begrip in Bussum en omgeving. De praktijk kenmerkt zich door een open werksfeer waar de cliënt centraal staat. In onze praktijk kom je cliënten met heel verschillende achtergronden tegen. We richten ons vooral op kinderen in de basisschoolleeftijd met logopedische problematiek zoals TOS, OMFT en articulatiestoornissen. Een andere belangrijke doelgroep is het zeer jonge kind. Zij hebben vaak een complexe problematiek. Door de diversiteit aan problematieken is het een afwisselende en veelzijdige baan. Op de praktijk is veel onderzoeksmateriaal aanwezig en ruime keuze uit behandelmateriaal.

Ter versterking van ons team zoeken we zelfstandig werkende logopedisten, die graag met cliënten met diverse achtergronden werken, het belangrijk vinden om kennis en ervaring uit te wisselen en willen investeren in hun professionele en persoonlijke groei. Ervaring is welkom, maar niet noodzakelijk. Wij vinden een open houding, leergierigheid en nieuwsgierigheid belangrijke eigenschappen. Ook als je binnenkort afstudeert, net bent afgestudeerd of herintreedt ben je van harte welkom!

Wat we verwachten van jou?
Wij vinden uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift zeer belangrijk. Je bent ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de NVLF.

Spreekt werken in onze praktijk je aan, heb je nog een vraag of wil je een dagdeel meelopen om onze praktijk te leren kennen? Mail dan je motivatie en CV naar Marleen van Laarhoven: info@logopedienaardenbussum.nl.

_________